062

Kelab Pengumpul Keuntungan. Penyertaan – 20 dolar Amerika. Bayaran sekali sahaja. Masa yang tidak terhad. Manfaat untuk ahli Kelab. Untuk masa yang tidak terhad. Satu pautan. Lima perkataan penting. Tiga bahasa. Bahasa yang tidak dipilih dengan bebas. Kemas kini percuma dan tanpa had.

***

Promosi di seluruh dunia. Pautan penjana. Pada 104 Bahasa. Untuk kedai dan perniagaan. Produk penempatan. Perihalan ringkas. Lima perkataan penting. Satu tahun. Pautan langsung. Harga adalah 80 dolar Amerika. Kemungkinan Pertukaran untuk barangan. E-mel atau borang kenalan. Gunakan bahasa ibunda anda. Mungkin penyelesaian individu untuk anda.

***

Tawaran istimewa. Berlian link. Satu pautan. Penerangan dalam Bahasa Inggeris, Cina, Sepanyol. Di halaman utama. Selama satu tahun. Hanya satu pautan. Harga adalah 400 dolar Amerika.

Promosi dalam Bahasa Inggeris. Amerika Syarikat, Kanada, England, Scotland, Ireland, Afrika Selatan, Australia, New Zealand. Promosi dalam Bahasa Rusia. Russia, Kazakhstan, Belarus.
Promosi dalam Bahasa Sepanyol. Sepanyol, Colombia, Mexico, Panama.
Promosi dalam Bahasa Portugis. Brazil, Portugal, Mozambique, Angola.
Promosi di Swahili. Kenya, Tanzania.  Promosi dalam Bahasa Perancis. Perancis, Kanada, Belgium, Zaire, Switzerland.
Promosi dalam Bahasa Jerman. Austria, Jerman, Luxembourg, Switzerland. Promosi dalam Bahasa Arab. Arab Saudi, Emiriah Arab Bersatu, Kuwait, Maghribi.
Promosi dalam bulatan China. Cina ringkas, tradisional, Kantonis, Lao, Vietnam, Hmong, Korea.
Promosi di Pulau. Melayu, Indonesia, Jawa, Tamil, Cina tradisional.  Promosi dalam sembilan Bahasa besar India.

***

Terutamanya untuk kedai, gudang, perniagaan, aktiviti dalam talian, pemula, YouTubers, berpengaruh, pelabur dan peminjam. Barangan dan perkhidmatan. Seluruh dunia.


promosi di seluruh dunia

漢語       廣東話       english